De Eindhovense Klusbus rijdt door!

Uit onderzoek van de Technische Universiteit Eindhoven blijkt dat De Eindhovense Klusbus ook echt huishoudens helpt met besparen. Dit gaat al om een totaal van meer dan 10.000 huishoudens waarbij er 2.108.031kg CO2 is bespaard.

Initiatief
De Eindhovense Klusbus is een initiatief wat wij als gemeente hebben opgezet met de Eindhovense Woningcorporaties in het Duurzaamheidspact en lokale aannemers. Na alle positieve reacties in de strijd tegen de energiearmoede hebben we gezamenlijk besloten om door te gaan.

  • Doel
    In eerste instantie zou De Eindhovense Klusbus doorrijden tot en met 1 april met als doel het bereiken van 14.000 huishoudens. Na 1 april rijden we door met als doel nog 3.000 tot 5.000 huishoudens te bereiken. Ook gaan we nog in een aantal nieuwe wijken rijden met De Eindhovense Klusbus. Als inwoner ontvang je een flyer of brief als de klussers bij jou in de buurt aan de slag gaan. Ben je nu al benieuwd of De Eindhovense Klusbus in jouw wijk rijdt? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie of plan meteen jouw afspraak in.

  • Energiecoaches
    Naast De Eindhovense Klusbus zijn er meerdere initiatieven om de energiearmoede aan te gaan. Iedere dinsdag is er een inloopspreekuur van 11:00-12:00 in de bibliotheek De Witte Dame waar de Energiecoaches van onze gemeente aanwezig zijn. Zij kunnen jou advies geven op het gebied van het verduurzamen van je huis.

Off