Klusbus

De Eindhovense woningcorporaties Trudo, ‘thuis, Woonbedrijf en Wooninc en de gemeente Eindhoven helpen samen gezinnen die in de problemen komen door de stijgende energieprijzen. Woningen in verschillende buurten worden gratis met kleine aanpassingen energiezuiniger gemaakt. De woningen krijgen kierdichting, ledlampen, radiatorfolie en nog veel meer. De klussers kijken naar de maatregelen die in jouw situatie de meeste besparing opleveren. Het zijn allemaal maatregelen die meteen helpen bij energiebesparing.

In welke buurten komt de klusbus en wanneer?

De klusbussen zijn op werkdagen in de straten van 07:30 uur tot 16:00 uur
Vanaf 9 januari zijn we gestart in de buurten Doornakkers Oost, met 4 Klusbussen. 
Vanaf 23 januari starten we in Doornakkers West met 4 Klusbussen en vanaf februari beginnen we in de wijk Kerstroosplein.

Vanaf maart gaan er meer Klusbussen op pad. We bezoeken alle straten in de wijk en bellen 2x aan. Wanneer dat precies is kunnen we niet zeggen. Zie je het team van de Klusbus en wil je graag dat ze langskomen? Spreek ze dan gerust even aan. 

Buurt waar de Klusbus gaat rijden  
Vaartbroek Lievendaal
Eckart Doornakkers West
Vlokhoven Doornakkers Oost
Jagershoef Burghplan
Prinsejagt Tivoli
Mensfort Kerstroosplein
Rapenland Bloemenplein
Oude Toren Bennekel Oost
Gildebuurt Bennekel West
Limbeek Noord Blaarthem
Drents Dorp Genderdal

De Eindhovense Klusbus wordt gesteund door het Duurzaamheidspact. Een samenwerking tussen de gemeente Eindhoven, het Platform Eindhovense Klantenraden (PEK) en de Eindhovense woningcorporaties