VvE Transitiecentrum Brabant

Verenigingen van Eigenaars (VvE's) zijn een belangrijke partij in de energietransitie. In de Warmtewijzer van het Regionaal Energieloket kun je via de postcode van het VvE-complex zien welke plannen er in jouw buurt zijn om van het aardgas af te gaan en hoe je jouw eigen complex hierop kunt voorbereiden. 

VvE's die hun complex willen verduurzamen kunnen hulp krijgen van het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB). Het VTCB organiseert informatiebijeenkomsten in de stad. Tijdens de informatiebijeenkomsten krijgen VvE's tips over mogelijke maatregelen, subsidies, juridische en bouwkundige zaken. Daarnaast zijn er korte cursussen voor VvE-bestuurders en kunnen enthousiaste VvE's begeleiding krijgen bij de verduurzaming.

Kijk voor meer informatie op de website van het VTCB, waar je ook de digitale campagnebox van het VTCB vindt.

Hulp nodig bij verduurzamen?

Wil jouw VvE stappen maken in de energietransitie en verduurzamen? Kijk op de website www.vtcb.nl en schrijf je in voor een informatieavond, of neem contact op met het VTCB door te mailen naar info@vtcb.nl of via telefoonnummer 085 23 77 444.

Er is ook een handige digitale informatiemap beschikbaar voor VvE's die serieus aan de slag willen. Bekijk de informatiemap direct via Yumpu.com.

Verschillende VvE complexen in Eindhoven.

Samenwerking

Het VTCB is een samenwerkingsverband. De samenwerkingspartners zijn: VvE Belang, de gemeenten Eindhoven, Waalwijk, Oss, Oosterhout en Tilburg, en 3 VvE beheerkantoren: VP&A Groep,  VB&T VvE diensten en Clijbedi. 

 

VTCB is tot stand gekomen met subsidie van OPZuid en de EU.

Off