Sporthallen en gymzalen krijgen ledverlichting

Als onderdeel van SVV (Slim Verduurzamen Vastgoed) worden alle sportlocaties verduurzaamd. Zo zijn er recent 6 sporthallen en 6 gymzalen van ledverlichting voorzien. De verlichting zelf is een grote stap richting duurzaam gebruik, maar door een aansturingssysteem met sensoren, gaat de verlichting enkel aan wanneer het nodig is. Optimaal duurzaam en maximaal comfort voor de gebruikers van de sportlocaties.

Publicatiedatum

Startdatum

Een 'verlichtend' voorbeeld

Eindhoven blijft investeren in het verduurzamen van de stad, hopelijk een ‘verlichtend’ voorbeeld. We delen graag onze kennis en kunnen laten zien dat de terugverdientijd vaak korter is dan 5 jaar. Ben je vastgoedeigenaar in Eindhoven en kunnen we helpen om de eerste stap te zetten richting verduurzaming? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: slimverduurzamen@eindhoven.nl

Wie kan er meedoen?

Potentiële partners zijn (semi-)overheidsinstellingen, kennisinstellingen, bedrijven, ziekenhuizen en zorginstellingen. Door samen op te trekken met eigenaren en exploitanten van vastgoed, inclusief het duurzaamheidpact met woningcorporaties en scholen, realiseren we meer CO2-reductie en creëren we extra kansen voor innovatie, circulariteit en vergroening.

Meer informatie

Meer informatie over het project vind je op de pagina Slim Verduurzamen Vastgoed

Off