Zonnepanelen laten plaatsen via de gemeente?

Let op

Inschrijving is niet meer mogelijk

Met meer dan 200 zonuren per maand is de zomer ook dé tijd van het jaar om zonne-energie op te wekken. Wat is er beter dan om dat lokaal te doen, op je eigen dak?

Publicatiedatum

Startdatum

Initiatief van de gemeente

In 2018 is De Groene Zone, een initiatief van twaalf gemeenten uit de regio Zuidoost-Brabant, gestart met het aanbieden van een regeling die het makkelijker maakt om zonnepanelen op eigen dak te realiseren. Het project biedt de mogelijkheid aan alle woningeigenaren om een lening af te sluiten tegen een lage rente. Zo is er geen eigen investering nodig om de zonnepanelen te plaatsen en heb je vanaf de eerste maand al financieel voordeel. Daarnaast word je volledig ontzorgd in het realiseren van de zonnepanelen op jouw dak, De Groene Zone regelt namelijk alles voor je van A tot Z.

Installateur van De Groene Zone plaatst zonnepanelen

Volledige ontzorging

Het kan een uitdaging zijn om te kiezen uit de vele aanbieders van zonnepanelen. Daarom heeft De Groene Zone een vaste leverancier geselecteerd en krijg je 15 jaar garantie. Met deze gunstige financiële regeling, het contract met jouw gemeente en de complete ontzorging hebben al meer dan 3000 deelnemers zonnepanelen van De Groene Zone op hun dak. 

Aanmelden voor zonnepanelen

Op de website www.degroenezone.nl vind je meer informatie over het project en is per gemeente te zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Vier van de twaalf deelnemende gemeenten zitten inmiddels vol. In Eindhoven kun je nog meedoen. Wil jij ook zonnepanelen van De Groene Zone? Meld je dan aan via de website.

Off