Tweede Klimaatfestival van Eindhoven

In 2020 heeft de gemeente Eindhoven het initiatief genomen om te komen tot Klimaatnetwerk040. In dit netwerk zitten organisaties die zich bezighouden met en inzetten voor duurzaamheid.

Publicatie

Startdatum

Op zondag 2 en maandag 3 oktober organiseert het Klimaatnetwerk040 voor de tweede keer het Klimaatfestival.
Op 2 oktober is dat een familieprogramma en op 3 oktober een programma van lezingenworkshops en een netwerkborrel voor alle professionals en andere geïnteresseerden op het gebied van klimaatduurzaamheid en circulariteit.

Je maakt kennis met de Klimaathelden van Eindhoven, volgt interessante workshops en luistert naar sprekers zoals de huidige Klimaatburgemeester Bernice Kamphuis van Struikroven en wethouder Rik Thijs.

Ook neemt de Provincie Noord-Brabant je mee in hun visie en de ontwikkelingen, vertelt TNO over energiearmoede en hun slimme oplossingen, neemt Alwin Beernink van Park Strijp Beheer B.V. je mee in de ambities van een duurzame ontwikkeling van Strijp S en vertellen Jeroen Adriaansen en Bas Driessen je graag meer over de circulaire stad. Bekijk snel het hele programma, want het staat bol van de leuke, leerzame activiteiten voor jong en oud.

GRATIS ENTREE en nodig vooral anderen ook uit!
Aanmelden voor de familiedag is niet nodig.

 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-klimaatfestival-040-2-en-3-oktober-2022-422822422247

https://thenewblock.nl/programme_items/klimaatfestival-040-2/

 

The New Block, Kastanjelaan 300, op Strijp S is uitgeroepen tot locatie voor duurzame ontmoeting en wederom de locatie voor het tweede klimaatfestival.

Off