Mobiel Energieloket

Deze herfst staan we met een mobiel Energieloket op verschillende plekken in Eindhoven. In en rond het kleine rijdende huisje is een schat aan materialen en informatie te vinden. Denk aan energiemeters, sluipstroomkillers, een CV inregelkit, isolatiematerialen en een zonnepaneel. Het mobiele Energieloket is zelf ook toonbeeld van duurzaamheid en is gemaakt van duurzaam hout en volledig geïsoleerd. Samen met een adviseur van 040energie staan we klaar voor een praatje en al jouw verduurzamingsvragen!

Publicatiedatum

Startdatum

Locaties en tijden

 

Digitaal Energieloket

Het digitaal Energieloket van de gemeente Eindhoven is voor iedereen. Er staan handige tips en informatie om vandaag al aan de slag te gaan met energie besparen. Je vindt plannen en acties in de buurt, financiële regelingen en lokale vakspecialisten: kijk dan op het digitaal Energieloket voor meer informatie

Energiespreekuur

Niet in de gelegenheid om het Mobiele Energieloket een bezoekje te brengen? Dan kun je ook vanaf dinsdag 4 oktober ook wekelijks terecht bij het energiespreekuur in de bibliotheek (Witte Dame). In de bibliotheek van Eindhoven zit een Energiecoach van de gemeente klaar om je te helpen met vragen over energie en verduurzaming. 

Off