1000ste zonnepaneelinstallatie in Eindhoven

Let op

Inschrijving is niet meer mogelijk

Gistermiddag werd aan de Wijenburg de 1000ste zonnepaneelinstallatie van De Groene Zone geplaatst op het dak van de familie Antonissen. De familie draagt op deze manier graag een steentje bij om Eindhoven duurzamer te maken: "Dit project van De Groene Zone is een mooi begin. Onze volgende stappen zijn elektrisch koken en op den duur ook de ketel eruit. We zijn dan aardgasvrij."

Publicatiedatum

Startdatum

Zij werden daarvoor in het zonnetje gezet door Jan van der Meer, wethouder duurzaamheid: “Geweldig dat er zoveel enthousiaste woningeigenaren zijn die gebruikmaken van dit initiatief van De Groene Zone, namelijk zonnepanelen voor iedereen. Dus ook als je geen geld hebt om zelf te investeren kun je duurzaam zijn."

De Groene Zone

Met panelen van De Groene Zone leen je als wooneigenaar geld tegen een aantrekkelijke rente om zonnepanelen te leggen. Al vanaf de 1e maand heb je financieel voordeel: de aflossing van de lening is namelijk lager dan je huidige elektriciteitsrekening. Twaalf gemeenten in de regio, waaronder Eindhoven, namen het initiatief voor deze aantrekkelijke regeling.

Interesse? Op degroenezone.nl vind je meer informatie. Er zijn per gemeente een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Off