Meld je woning aan voor de Duurzame Huizen Route

Heb jij onlangs maatregelen genomen om je huis te verduurzamen? Meld je woning dan aan voor de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Andere Eindhovenaren kunnen op die dagen bij jou een kijkje nemen en vragen stellen.

Publicatiedatum

Startdatum

Deel je ervaring

Waar begin je met het verduurzamen van je woning en hoe pak je dat aan: van een G-energielabel naar een A-energielabel? Hoe werkt een warmtepomp en hoeveel ruimte neemt het in beslag? Hoeveel leveren zonnepanelen op en wat is de terugverdientijd? Om van elkaars ervaringen te leren doet Eindhoven mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Meld je duurzame huis aan

Welke verduurzamingsstappen je al hebt doorlopen maakt niet uit: elke ervaring telt. Vind je het leuk om anderen op 31 oktober of 7 november op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning? Meld je huis dan aan via www.duurzamehuizenroute.nl/eindhoven.

Hoe het werkt

Zodra de woning is aangemeld, kun je aangeven of je op 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Per tijdstip kunnen max. 6 bezoekers aanwezig zijn.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld je woning vóór 20 september aan. Lees meer over de verkiezing op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Heb je interesse om een duurzame woning te bezoeken? Vanaf begin oktober is het mogelijk om je aan te melden. Houd de website in de gaten.

Gezin staat voor duurzame woning

Off