Marktsessie circulair bouwen: Het Nieuwe Normaal

Nederland heeft als doel om in 2050 circulair te zijn. Daartoe hebben Cirkelstad en het Rijk ‘Het Nieuwe Normaal’ ontwikkeld, een landelijke methodiek voor de bouwsector die circulariteit meetbaar maakt. Ook in Eindhoven willen we Het Nieuwe Normaal gebruiken bij aanbestedingen en uitvoeringen van bouwwerkzaamheden, zoals nieuwbouw, transformatie, beheer en onderhoud, renovatie en gebiedsontwikkeling.

Publicatiedatum

Startdatum

Wat zijn de kansen, mogelijkheden en drempels van Het Nieuwe Normaal? Wat is er al mogelijk op het gebied van circulariteit en waar kunnen we naartoe werken? We gaan er graag met je over in gesprek. Daarom is er op 24 juni, in samenwerking met Cirkelstad Eindhoven, een marktsessie over Het Nieuwe Normaal. Of je nou installateur, bouwer, architect, adviseur, ontwikkelaar, opdrachtgever, leverancier of sloper bent, iedereen uit de bouwsector is van harte uitgenodigd voor deze sessie. Ook ketenpartners en partijen met wie je regelmatig samenwerkt zijn van harte welkom.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeroen Adriaansen, j.adriaansen@brink.nl. Vermeld in die mail ook even met hoeveel personen je komt.

Locatie: The New Block, Kastanjelaan 300, 5616 LZ Eindhoven
Datum: 24 juni 2022
Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Kosten: gratis
Programma: volgt later

Bekijk voor meer informatie over Het Nieuwe Normaal onderstaande video.
*Video Cirkelstad*

On