In vijf stappen woningen met Vereniging van Eigenaars verduurzamen

De VvE bestuurders van het grote wooncomplex Overspore aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan kregen de afgelopen week de eerste tastbare Campagnebox ‘Verduurzamen in vijf stappen’ uitgereikt door Wethouder Rik Thijs. Voor Jos Dirks, penningmeester VvE Overspore, een fijn naslagwerk na de cursus van dit voorjaar. “We hebben er veel aan gehad, de cursus is een echte eye-opener, ik wist niet dat er zo veel mogelijk was voor onze VvE.”

Publicatiedatum

Startdatum

Ook aan de slag met jouw VvE?

De gemeente Eindhoven heeft samen met Het VvE Transitie Centrum Brabant een cursus en Campagnebox ontwikkeld om VvE bestuurders te helpen met verduurzamen.
De cursus en Campagnebox vormen de eerste concrete stappen naar een energiezuiniger wooncomplex. Want, één woning verduurzamen kan uitdagend zijn, een gebouw met meer woningen verduurzamen is nog ingewikkelder. Zeker met een Vereniging van Eigenaars. Iedere VvE die wil verduurzamen kan de digitale informatiemap gratis inzien. De Campagneboxen zijn beperkt verkrijgbaar. Kijk op
www.eindhovenduurzaam.nl onder het kopje: ‘Wat kun je zelf doen?’. En klik dan op het VvE Transitie Centrum Brabant. Of kijk op www.vtcb.nl voor meer informatie,
 om een campagnebox te bestellen of om in te schrijven voor de informatieavond en de cursus in september en oktober.

Van links naar rechts: Heidi van der Vloet (projectleider gemeente Eindhoven), Jos  Dirks (penningmeester), Rik Thijs (wethouder gemeente Eindhoven), Frank van Raamsdonk (voorzitter) en Pieter van Binsbergen(Secretaris VvE Overspore)

Van links naar rechts: Heidi van der Vloet (projectleider gemeente Eindhoven), Jos  Dirks (penningmeester), Rik Thijs (wethouder gemeente Eindhoven), Frank van Raamsdonk (voorzitter) en Pieter van Binsbergen(Secretaris VvE Overspore)

Off