Gezocht: duurzame woningen in Eindhoven

Heb jij onlangs maatregelen genomen om je huis te verduurzamen? Meld je woning dan aan voor de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019. Andere Eindhovenaren kunnen dan op die dagen bij jou een kijkje nemen.

Publicatiedatum

Startdatum

Deel je ervaring

Dat we allemaal wat duurzamer moeten gaan leven is geen nieuws meer. Maar waar begin je? En hoe pak je dat aan: van een G-energielabel naar een A-energielabel? Om van elkaars ervaringen te leren doet Eindhoven mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Meld je duurzame huis aan

Of het nou gaat om dakisolatie, een zonneboiler of het aardgasvrij maken van je woning: elke ervaring telt. Vind je het leuk om anderen op 2 of 9 november op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning? Meld je duurzame huis aan op: www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Hoe het werkt

Je bepaalt zelf hoe je de dag laat verlopen. Zo kun je ervoor kiezen om je woning voor iedereen open te stellen, of om een beperkt aantal bezoekers toe te laten. Ben je niet de hele dag beschikbaar? Het is ook mogelijk om zelf een tijdstip of dagdeel te bepalen. Je voorkeuren kun je uiterlijk 6 weken van te voren aangeven.

Bekijk alle aangemelde duurzame huizen bij jou in de buurt op deze pagina. Bij vragen kun je contact opnemen met Anna de Kruijff van de Nationale Duurzame Huizen Route via a.dekruijff@duurzamehuizenroute.nl of telefonisch via 0525-701193.